Logo UDACEBA

Aprenentatge en recerca

La recerca forma part essencial de la formació dels residents, i en la nostra unitat docent té un paper fonamental que es potencia des de la Unitat de Recerca.

 

Els Residents de la Unitat Docent d'ACEBA participen de la Unitat de Recerca de l'EAP Sardenya, adscrita a l'Institut de Recerca Biomèdica de Sant Pau.

 

L'aprenentage en recerca és un procés continu que comença en la primera etapa de R1, en la consulta, plantejant dubtes clínics que sorgeixen davant del pacient. El tutor incentiva la cerca biblogràfica, la lectura de literatura científica i la participació del resident en projectes de recerca del centre.

 

Durant el tercer i quart any, R3-R4, es proposa la rotació en la Unitat de Recerca durant un mes, on el seu equip format per una epidemiòleg, una experta en bioestadística i una infermera actuen de tècnics de salut, supervisats pel cap de la unitat, el Dr. Carles Brotons.


El tècnic de salut acompanya al resident en tota la residència en el disseny d'estudis i supervisió de tasques de recerca.

Galeria d'imatges

  • EAP Sardenya
  • Unitat de Recerca - EAP Sardenya - IIB sant Pau
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat