Logo UDACEBA

Consultori d'Hostalets de Balenyà

El Consultori d'Hostalets de Balenyà està ubicat al mateix municipi de Balenyà, al sud de la plana de Vic, donant assistència a una població de 3.581 habitants, incloent una residència de la Tercera Edat i algunes masies.

 

Tanmateix, compta amb un equip de dues metgesses de medicina de família i comunitària, una pediatra, dues infermeres i una llevadora que ofereixen una àmplia cartera de serveis.

 

El Consultori de Balenyà està integrat a l'ABS de Centelles del que formen part, a més, el Consultori rural de Sant Martí de Centelles i el CAP Centelles. 

 

Tanmateix, des de fa dos anys (2012 i 2013), s'ha celebrat a Hostalets de Balenyà conjuntament amb Sant Martí de Centelles la Jornada del Resident, amb l'objectiu de donar a conèixer la medicina a l'entorn rural i a més, posar en comú experiències i coneixements entre residents i tutors de la Unitat Docent. L'èxit i el grau de satisfacció dels residents ha estat important i ha engrescat a la Unitat Docent a continuar celebrant successives edicions.

 

 

Col·laboradores rurals: Dr. Jordi Joseph i Dr. Xavier Farrés

 

Transports

 

En transport públic: la línia de RENFE Barcelona-Puigcerdà (C3) té parada directa al municipi, trobant-se l'estació de tren a pocs minuts del consultori.

 

En cotxe: el terme municipal està travessat per l'autovia C-17 que uneix Barcelona amb Vic, amb sortides directes des d'aquesta via.

 

Adreça: C. Major, 46
Codi Postal: 08550
Població: Hostalets de Balenyà
Telèfon: 938898321
Coordinador: Núria del Val Plana

UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat