Logo UDACEBA

Consultori de Sant Martí de Centelles

El municipi de Sant Martí de Centelles conforma el límit més meridional de la comarca d'Osona i es troba situat a la província de Barcelona. Actualment, compta amb una població de 1.018 habitants. 

 

El centre rural abarca una població dispersa: nucli urbà de l'Abella, el sector de les Comes, l'antiga parròquia de Sant Martí de Centelles i un important conjunt de masies agrupades en el Racó de la Font, Sant Miquel Sesperxes i Valldeneu.

 

Compta amb un equip d'una metgessa de família, una pediatra, una infermera i una llevadora, que ofereixen una àmplia oferta de serveis a la població.

 

El Consultori de Sant Martí de Centelles està integrat a l'ABS Centelles del que formen part, a més, el Consultori d'Hostalets de Balenyà i el CAP Centelles.

 

Tanmateix, des de fa dos anys (2012 i 2013), s'ha celebrat a Hostalets de Balenyà i amb la col·laboració del Consultori de Sant Martí de Centelles, la Jornada del Resident, amb l'objectiu de donar a conèixer la medicina a l'entorn rural i a més, posar en comú experiències i coneixements entre residents i tutors de la Unitat Docent. L'èxit i el grau de satisfacció dels residents ha estat important i ha engrescat a la Unitat Docent a continuar celebrant successives edicions.

 

Col·laboradora rural: Dra. Encarna Martínez.

 

Transport

 

En transport públic: la línia de RENFE Barcelona-Puigcerdà (C3) té parada directa al municipi, trobant-se l'estació de tren a pocs minuts del consultori.

 

En cotxe: el terme municipal està travessat per l'autovia C-17 que uneix Barcelona amb Vic, amb sortides directes des d'aquesta via.

 

Adreça: Estació, 2
Codi Postal: 08592
Població: Sant Martí de Centelles
Telèfon: 938440500
Coordinador: Encarna Martínez Navarro

UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat