Logo UDACEBA

XIX Jornada Residents CAMFiC. L’especialitat és FAMÍLIA

Autor: Vocalia de Residents de la CAMFiC 2016-2017

Des de la Vocalia de Residents ens agradaria convidar-vos a participar a la XIX Jornada de Residents de la CAMFiC, que tindrà lloc el proper 10 de març de 2017, a la seu de la CAMFiC, a la ciutat de Barcelona.

 

El programa d’aquesta Jornada és fruit de l’esforç de companys/es residents, amb l’objectiu de crear un espai de reflexió i aprenentatge científic. Durant el matí, gaudirem d’una ponència sobre el Moviment Vasco da Gamma i les oportunitats que existeixen a l’estranger. A més, parlarem d’ètica al final de la vida amb Eva Peguero. I el Grup de Salut Mental de la CAMFiC, ens donarà les claus per gestionar les nostres emocions i evitar el burn-out.

A la tarda, oferirem tallers d’habilitats pràctiques. Enguany, haureu d’escollir entre Cirurgia menor, Dermatoscòpia, Ecografia i Urgències*.

A més, comptarem amb un convidat especial i moltes sorpreses més!

 

Aprofitem per recordar-vos que podeu participar enviant comunicacions (casos clínics, treballs d’investigació...) fins el dia 10 de febrer.

El nostre Comitè Científic, escollirà els treballs més destacats, que seran presentats de manera oral al llarg del matí. Animeu-vos a participar, que els millors opten a premi!

 

Com cada any, compartirem aquesta Jornada amb preMIRs per tal d’ampliar el coneixement de la nostra especialitat i de les diferents possibilitats que aquesta ens ofereix.

I si el que us preocupa és el portafoli, heu de saber que sol·licitarem l’acreditació per part de la Comissió de Formació Continuada perquè la vostra participació tingui valor curricular i professional afegit.

 

Per tant, no hi ha excuses per no formar part de la XIX Jornada de Residents de la CAMFiC. T’hi esperem, perquè l’especialitat és Família!

 

Estigues atent a les novetats del programa i la normativa d’enviament de comunicacions a www.camfic.cat i a les nostres xarxes socials (Facebook: Vocalia de Residents CAMFiC; Twitter: @residentscamfic).

*Programa provisional (decembre 2016).

Amb la col·laboració de Sara Davies, Felipe Villacís, Miriam Rey, Anna Fernández.

 

 

 

Citació

Autores: Davies Sara, Villacís Felipe, Rey Miriam, Fernández Anna. 
Títol article: XIX Jornada Residents CAMFiC. L’especialitat és FAMÍLIA
Revista: APSalut. Volum 5. Número 1. Article 86

Data: 22 de gener de 2017
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat