Logo UDACEBA

La IV edició del Premi Josep Manuel da Pena premia una aplicació mòbil per al diagnòstic de la hipoacúsia, elaborada per professionals de l’EAP Dreta de l’Eixample

21 d'octubre de 2017

L’estudi AUDAAP “Avaluació d’aplicació mòbil en el diagnòstic de la hipoacúsia en el pacient ancià a l’Atenció Primària” elaborat pel Dr. Alex Muñoz un i equip de professionals de l’EAP Dreta de l’Eixample, ha estat guardonat amb el Premi Josep Manuel da Pena 2017.

 

L’acte de lliurament es va celebrar el passat 20 d’octubre al Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) i va comptar amb la ponència sobre “La ciència i la recerca biomèdica en l’època de la post-veritat” a càrrec del Dr. Antoni Trilla, director del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona.

 

Van presentar l’acte el Dr. Jaume Sellarès, gerent de l’EAP Sardenya i vicepresident del CoMB, el Dr. Albert Casasa, cap d’estudis d’UDACEBA i la Dra. Rosa Monteserín, impulsora i coordinadora del Premi Josep Manuel da Pena.

 

Enguany s’han presentat 18 treballs per optar al premi, dels quals 5 són de residents a Catalunya, 3 d’Andalusia, 3 de Castella i Lleó, 1 d’Aragó, 1 d’Astúries, 1 de Castella la Manxa, 1 de Galícia, 1 de les Illes Balears, 1 de Madrid i un de València.

 

Aquesta iniciativa de la Unitat Docent UDACEBA, que enguany ha celebrat la 4a edició consecutiva, premia el millor treball de recerca dels residents de medicina familiar i comunitària de tot l'estat. Poden presentar-se residents en actiu inclosos els que hagin finalitzat la residència de l’any en curs i el premi és una dotació econòmica de 1.000 €

 

Tota la informació sobre el Premi Josep Manuel da Pena

 

 

Galeria d'imatges

  • IV edició Premi Josep Manuel da Pena
  • IV edició Premi Josep Manuel da Pena
  • IV edició Premi Josep Manuel da Pena
  • IV edició Premi Josep Manuel da Pena
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat