Logo UDACEBA

Notícies

 • UDACEBA celebra el 1r Premi Josep Manuel da Pena en Medicina de Família i Comunitària

  16 de maig de 2014

  Aquest migdia s’ha presentat a l’EAP Sardenya el guanyador del 1r Premi Josep Manuel da Pena. Aquesta és una iniciativa de la Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària Aceba (UDACEBA) amb l’objectiu d’impulsar l’esforç i el treball dels residents de Medicina Familiar i Comunitària. El treball guanyador és "Hiponatrèmia a l'atenció primària: només infradiagnosticada o també infravalorada?" signat per les residents Anna Cartanyà, Rocío Quintillà i Johanna...

 • “Com avaluar els residents MIR?” UDACEBA elabora audiovisuals dirigits a tutors de les Unitats Docents de Catalunya per facilitar l’avaluació dels residents

  24 de març de 2014

  Com avaluem els nostres residents, preguntes clau, pla d’acció amb els R1, casuístiques de problemàtiques i el debat sobre els residents excel·lents, són els principals aspectes que es debaten en els vídeos que ha editat UDACEBA per a la formació de tutors de les Unitats Docents de Catalunya.

 • UDACEBA acollirà el maig els primers residents d’Infermeria Familiar i Comunitària als seus centres docents

  11 de març de 2014

  A banda de la reconeguda especialitat en Medicina de Família i Comunitària, UDACEBA acreditarà a residents d’Infermeria que vulguin formar-se en l’àmbit de la Medicina Familiar i Comunitària.
   
  La Unitat Docent UDACEBA acollirà enguany i per primera vegada a Residents d’Infermeria Familiar i Comunitària. Gràcies a l’acreditació atorgada a UDACEBA pel ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a Unitat Docent...

 • UDACEBA organitza el Premi Josep Manuel da Pena al millor treball de recerca dels residents MFiC

  26 de febrer de 2014

  Poden participar-hi tots els residents de qualsevol Unitat Docent d’arreu de l’Estat Espanyol que presentin un treball vinculat en la Medicina de Família i l’AP. El guanyador rebrà una dotació econòmica de 1.000 euros.
   
   
  El Premi Josep Manuel da Pena és una iniciativa de la Unitat Docent d’Atenció Familiar i Comunitària Aceba (UDACEBA) que té l’objectiu de promoure el coneixement i la qualitat mèdica entre els residents de Medicina de Família i Comunitària.

 • Experiències, casos clínics i debat obert a la Jornada de Residents UDACEBA 2013

  18 d'octubre de 2013

  Hostalets de Balenyà ha acollit aquest matí, i per segon any consecutiu, la Jornada de Residents UDACEBA 2013. La trobada s’ha convertit en un espai d’intercanvi d’opinions, coneixements i experiències entre residents i tutors de la Unitat Docent UDACEBA. La Jornada d’enguany ha tingut una participació exitosa, amb uns 25 assistents.

«1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7

RSS 2.0

UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat