Logo UDACEBA

Temes Clínics

 • 19 de juny de 2013

  Promovent la cultura en la Seguretat del Pacient en l’Atenció Primària

  Marta Coderch. Metgessa de família EAP Sardenya
  Anna Soteras. Infermera EAP Sardenya
   
  Quan parlem de Seguretat del Pacient fem referència a totes aquelles pràctiques que es duen a terme a tots els nivells de l’atenció sanitària per evitar danys innecessaris als seus usuaris, que estan assentades damunt l’imperatiu ètic de la no-maleficència.

 • 26 de març de 2013

  Dermatoscòpia a l'Atenció Primària

  Àngels Ballarín. Medicina Familiar i Comunitària. Tutora rural. Hostalets de Balenyà
   
   
  L’Atenció Primària és la porta d’entrada de la majoria dels pacients al sistema de salut. Des d’aquí es resolen la majoria dels motius de consulta, se’n deriven un percentatge petit perquè es resolguin directament en un segon nivell i la resta són derivats a un segon nivell per valoració diagnòstica i/o terapèutica però retornaran i seran seguits conjuntament amb l’especialitzada.
   
  Dotar...

 • 13 de desembre de 2012

  Jornades del Resident 2012: Fenòmens cadavèrics i altres principis en medicina forense-legal (Hostalets de Balenyà)

  Dra. Gemma Rovira
   
  El passat mes d'octubre van tenir lloc les Jornades del Resident d'enguany a Hostalets de Balenyà. El tema principal d'aquestes Jornades, apart d'aprofundir i conèixer de primera mà el funcionament d'una unitat de medi rural, va girar entorn a la medicina forense. En aquest sentit es van plantejar diferents casos clínics, basats en gran part en experiències reals de companys i als quals es va provar de donar una solució entre tots els assistents. Durant aquesta sessió,...

«1 | 2 | 3
UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat