Logo UDACEBA

Notícies

 • Flexibles i adaptables per arribar a tothom. Ja tenim web en anglès!

  16 de maig de 2017

  Recentment hem estrenat la pàgina web en anglès per arribar a un major número d’usuaris d’arreu interessats en conèixer la nostra Unitat Docent i les nostres rotacions.

 • Èxit de participació a la I Jornada de Salut Comunitària UDACEBA. Salut més enllà de la consulta

  7 d'abril de 2017

  La Jornada organitzada pel grup de treball Fem Salut al Barri i CAPI Baix-a-Mar posa de relleu la creixent voluntat dels centres d’apoderar el pacient i treballar la salut més enllà de la consulta.
   
  El Centre Cívic de la Geltrú va acollir el 6 d’abril la 1a Jornada de Salut Comunitària UDACEBA. Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat de actual de posar de relleu experiències i coneixement en salut, en les quals totes les persones en són el principal actiu i eix vertebral.

 • Ja podeu consultar tots els articles del nostre butlletí científic publicats durant l'any 2016 al recull anual de l’APSalut

  11 de març de 2017

  Enguany i en primícia, la darrera part del document recull els articles de l’Especial APSalut 2016, dedicat a Combatre l’exclusió social: atenció als nouvinguts
   
  Al Recull APSalut 2016 s’hi poden consultar tots els articles publicats en les 4 edicions anuals de la publicació. Un total de 24 articles, seccionats per temàtiques, entre els quals:
  5 editorials5 temes clínics3 casos clínics5 articles de salut comunitària3 articles de docència2 articles de recerca i coneixement1 article...

 • Obert el termini per presentar les vostres Experiències a la 1a Jornada de Salut Comunitària UDACEBA

  1 de febrer de 2017

  La Unitat Docent UDACEBA organitza la 1a Jornada en Salut Comunitària que se celebrarà el dijous 6 d'abril al Centre Cívic de la Geltrú (Plaça de l'Associació d'Alumnes Obrers 1, Vilanova i la Geltrú). 
   

   
  L'objectiu de la Jornada és compartir experiències novedoses en Salut Comunitària i conèixer les accions que, des dels centres de salut, es realitzen per als col·lectius més vulnerables i per a tota la comunitat en general. La Jornada vol ser un punt de trobada de coneixement,...

 • Ja podeu llegir el primer número de l'any de l'APSalut, el butlletí científic de la nostra Unitat Docent

  27 de gener de 2017

  Us presentem l'exemplar de gener, febrer i març de l'APSalut.
   
  En aquest número parlem del Grup Balint d'UDACEBA, sobre malària, salut comunitària i la XIX Jornada de Residents CAMFiC.
   
  I en els destacats trobareu dos articles d'interès, les bases per participar a la nova edició del Premi Josep Manuel da Pena 2017 i la presència d'UDACEBA als Premis a l'Excel·lència del CoMB 2016.
   
  Clica aquí per accedir al butlletí.
   
  També el podeu consultar al web RACO.

«1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 8»

RSS 2.0

UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat