Logo UDACEBA

Entrevistes

 • 12 de novembre de 2018

  LA desCOBERTA. Entrevista a Julián Sanz

  Infermer, estudiant de Medicina, ha treballat a l'EAP Sardenya.
  Innovador i emprenedor.
  Impulsor i creador de Villi Adventures, una app per educar en nutrició de manera innovadora, a través del joc i la motivació.

 • 27 de juny de 2018

  La desCOBERTA. Entrevista a Anna Fernández

  “Cada persona de l’equip s’ha encarregat de les tasques que millor podia fer. Això de cara al futur i en les relacions és important: aprendre a liderar un equip potenciant el millor de cada persona”
   

   
   
   
   
  L’Anna Fernández Ortiz és resident de 4rt any de Medicina i Comunitària a l’EAP Dreta de l’Eixample-CAP Roger de Flor. Té una clara vocació de servei a les persones. Persona inquieta, entregada i motivada no té molt de temps lliure... per ella la vida és un...

 • 24 de març de 2018

  La desCOBERTA. Entrevista a Esther Mansilla

  “Estic acostumada a competir amb 8 rodes i amb 23 noies al meu costat. Però me n'he adonat que moltes vegades a la vida estaràs tu sol. I encara que algunes persones et facin costat moltes vegades seràs tu contra 23 persones”
   
   
  Amb només 24 anys acabats de fer, la infermera Esther Mansilla té ja una llarga trajectòria personal a diferents nivells. Gironina graduada en infermeria, el 2017 va cursar un màster en pediatria. Aquest mateix any es va començar a endinsar en el món professional:...

 • 1 de febrer de 2018

  La desCOBERTA. Entrevista a Encarna Martínez

  “Als 13 anys vaig decidir que volia ser metgessa de poble” 

   
   
  La Dra. Encarna (coneguda així a Sant Martí de Centelles i Aiguafreda) és metgessa de família al CAP de Sant Martí de Centelles. Nascuda a Barcelona, l’any 1991 va anar a treballar casualment al poble d’Aiguafreda a fer guàrdies els caps de setmana. Després de compaginar durant anys la ciutat i el món rural, va optar per quedar-se al poble. No porta mai bata, m’ha n’ha portat.
  Social i artista en colors....

UNITAT DOCENT D'ACEBA / Sardenya, 466 - 08025 Barcelona / Tel. 93 567 43 80 / udaceba@udaceba.cat